Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Balloons Above the Valley-new

WSI - analiza slučaja

Putovanja i turizam

Naš klijent Balloons Above the Valley jedna je od najistaknutijih tvrtki za let balonima na vrući zrak u Americi te vodeća takva tvrtka u sjevernoj Kaliforniji.

business-working

Problem

Imali su zastarjelu mrežnu stranicu i nisu aktivno provodili marketinške aktivnosti online, zbog čega su gubili potencijalne klijente u korist konkurencije.

digital-worldwide

Rješenje

Izradili smo im novu, profesionalno dizajniranu mrežnu stranicu pogodnu za mobilne telefone i proveli sveobuhvatnu digitalnu marketinšku strategiju (optimizacija za tražilice, plaćeno oglašavanje, ponovni marketing, društvene mreže, optimizacija sadržaja i videozapisa).

future-growing

Rezultati

U manje od godinu dana udvostručili su promet na mrežnoj stranici i bilježe više od 700 klikova na plaćene oglase mjesečno, što je pak povećalo broj online prijava i prihod.

quote-symbol-light-gray

„WSI je predivno redizajnirao našu mrežnu stranicu i pretvorio je iz jednostavne i funkcionalne u nevjerojatno profesionalnu. Promjene koje su napravili na našoj mrežnoj stranici, zajedno s prilagodbom za mobilne telefone, optimizacijom za tražilice, plaćenim oglašavanjem, aktivnostima na društvenim mrežama i pisanjem članaka, pridonijele su povećanju mrežnog prometa i rastu poslovanja. Toplo preporučujemo WSI svim tvrtkama koje žele poboljšati mrežni promet ili poslovanje. WSI vam može pomoći!“

- Bob Barbarick, vlasnik i predsjednik uprave tvrtke Balloons Above the Valley

 

Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata

Ako vam je potrebna pomoć s digitalnim marketingom, a ova vas je priča nadahnula, slobodno nam se obratite.

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Razgovarajmo o digitalnom marketingu

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World