Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Izgradite svijest o brendu

Naši stručnjaci za digitalni marketing pomoći će vam da izgradite brend koji ne samo da je prepoznatljiv, već i potiče vjernost kupaca.

KRENIMO
brand-awareness

Jeste li spremni za poslovni rast?

Nastojimo dobro razumjeti vašu organizaciju i klijente te u skladu s time osmisliti strategiju koja će vam omogućiti da ostvarite izvanredne rezultate.

www.wsiworld.comwp-contentuploads201904video-post-feature-image-2

Povežite se s potencijalnim kupcima i zadobijte njihovo povjerenje

Izgraditi svijest o brendu znači stvoriti sliku koju će vaši idealni kupci vezivati uz ime vaše tvrtke. Iskoristite svoju mrežnu stranicu, društvene mreže i elektroničku poštu da upoznate ljude sa sobom i svojim brendom.

social-media-facebook-screen

Učinite angažiranost kupaca prioritetom

Pronađite svoje kupce na internetu i pobrinite se da budete na istom mjestu kao i oni. Angažiranost kupaca na društvenim mrežama pridonosi izgradnji brenda kroz komunikaciju i jačanje odnosa te tako strateški dovodi do većeg povrata ulaganja.

shutterstock_327369023

Iskoristite ulazni marketing za izgradnju brenda

Redovitim stvaranjem novog sadržaja, objavama na društvenim mrežama te korištenjem vizualnog i interaktivnog sadržaja možemo vam pomoći da izgradite sliku o sebi kao pouzdanom autoritetu u svojoj tržišnoj niši.

Jeste li znali?

Izgradnja svijesti o brendu učinkovito povećava vašu prisutnost u svijesti potencijalnih kupaca. Razmotrite sljedeće statističke podatke:

89%
89% tvrtki čiji su klijenti poslovni kupci (B2B) smatra svijest o brendu najvažnijim marketinškim ciljem
23%
Dosljedno predstavljanje brenda u prosjeku povećava prihode za 23%
50%
50% potrošača prati najmanje jedan brend na društvenim mrežama
5-7X
Oglas za brend mora se prikazati u prosjeku 5 - 7 puta da bi ga osoba zapamtila

Usluge digitalnog marketinga za izgradnju svijesti o brendu

Izgradnja brenda nije nešto opipljivo što možete držati u rukama, već postoji samo u svijesti vaših idealnih kupaca i ključan je dio marketinške strategije.

Digital-Marketing-Strategy

Sve što vaša tvrtka radi, bilo da je riječ o prodaji i marketingu ili proizvodima i uslugama koje nudite, mora biti prilagođeno kupcima. Možemo vam pomoći da izradite profile svojih tipičnih kupaca.

SAZNAJTE VIŠE O IZRADI PROFILA KUPACA

Sadržaj je najučinkovitiji kada ga predstavite u obliku priče – i to za točno određenu publiku u točno određenom trenutku. Možemo vam pomoći da svoj sadržaj pretvorite u personaliziranu priču kakvu ljudi žele.

SAZNAJTE VIŠE O SADRŽAJNOM MARKETINGU

Telefonska prodaja, izravna pošta i generičke elektroničke poruke taktike su koje pripadaju prošlosti i odbijaju ljude. Današnje učinkovite marketinške strategije omogućuju potencijalnim kupcima da vas pronađu prirodnim putem i nude smislen sadržaj u svakoj fazi prodajnog procesa.

SAZNAJTE VIŠE O ULAZNOM MARKETINGU

Strategija plaćenog oglašavanja omogućuje vam da se trenutačno povežete s ljudima koji traže vaše proizvode ili usluge. Možemo vam pomoći da dođete do ciljanih kupaca uz kombinaciju plaćenog oglašavanja i optimizacije za tražilice.

SAZNAJTE VIŠE O PLAĆENOM OGLAŠAVANJU NA TRAŽILICAMA

Automatizirani marketinški alati omogućuju prodajnim i marketinškim procesima da se neometano odvijaju u pozadini, štedeći tako i vrijeme i novac. Neovisno o veličini vaše tvrtke, imamo alate za automatizaciju marketinga koji će odgovarati vašim potrebama.

SAZNAJTE VIŠE O AUTOMATIZACIJI MARKETINGA

Kada se radi pravilno, marketing putem elektroničke pošte može biti ciljana, smislena te još uvijek jedna od najučinkovitijih marketinških taktika za povezivanje i izgradnju odnosa s publikom u svakoj fazi prodajnog procesa.

SAZNAJTE VIŠE O MARKETINGU PUTEM ELEKTRONIČKE POŠTE

Video može privući i zadržati pažnju kupaca bolje od bilo kojeg drugog sadržaja. Možemo vam pomoći da stvorite marketinške video kampanje koje će doprijeti do vaših potencijalnih kupaca neovisno o tome kad i gdje kupuju.

SAZNAJTE VIŠE O VIDEO MARKETINGU

lead-gen-v2

Povećajte broj potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Privucite kvalitetne potencijalne kupce s većim izgledima da postanu stvarni kupci.

online-reputation-v2

Izgradite online reputaciju

Učinite svoje kupce najvjernijim i najvećim obožavateljima vašeg brenda.

web-design-v2

Poboljšajte neučinkovitu mrežnu stranicu

Pretvorite svoju mrežnu stranicu u učinkovit alat za stvaranje prodajnih prilika.

Razgovarajte sa stručnjakom tvrtke WSI već danas

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Mike-Chavez-Profile-Picture
„Suradnja s tvrtkom WSI bila je pravi užitak. Vrlo jednostavna i profesionalna. WSI je napravio izvrstan posao s našim mrežnim marketingom.“
Mike Chavez - vlasnik tvrtke Mike Chavez Painting

Razgovarajmo o svijesti o brendu

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World