Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Izjava tvrtke WSI o zaštiti osobnih podataka

POSLJEDNJA IZMJENA: SRPANJ 2019.

WSI je posvećen zaštiti i poštivanju vaših osobnih podataka..

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka pruža važne informacije o tome kako WSI (mi, nas, naš i ostale izvedenice) postupa s vašim osobnim podacima. Ova se Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi na sve podatke koji se za potrebe tvrtke WSI i u njeno ime elektronički prikupljaju putem mrežne stranice wsiworld.com (mrežna stranica). U njoj se opisuje kako WSI prikuplja, koristi i otkriva osobne podatke. Izjava se ne odnosi na izvanmrežne proizvode ili usluge.

Pristupanjem mrežnoj stranici ili davanjem bilo kakvih osobnih podataka pristajete na to da WSI prikuplja, koristi i otkriva te osobne podatke. Nadalje, time ujedno prihvaćate i sve uvjete ove Izjave o zaštiti osobnih podataka.


Vaši komentari na ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka su dobrodošli. Ako imate bilo kakvih pitanja u svezi s ovom Izjavom tvrtke WSI o zaštiti osobnih podataka, obratite nam se na adresu elektroničke pošte policy@wsiworld.com ili na poštansku adresu navedenu u nastavku:Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Uložit ćemo komercijalno razumne napore da što brže utvrdimo i riješimo vaše probleme.

O nama?

WSI ima više od dva desetljeća iskustva u području digitalnog marketinga i najveća je i najinovativnija globalna mreža agencija za digitalni marketing sa stotinama ureda diljem svijeta.

Prikupljanje osobnih podataka

Što su osobni podaci?

Osobni su podaci svi podaci koji otkrivaju identitet osobe ili na temelju kojih bi se razumno mogao utvrditi ili zaključiti identitet osobe.

Kako prikupljamo osobne podatke?

Osobni se podaci prikupljaju kada posjetitelj pristupi mrežnoj stranici, na njoj ispuni obrazac za dobivanje dodatnih informacija ili se prijavi za primanje mjesečnog biltena, preuzme sadržaj ili pošalje zahtjev za razgovor s korisničkom podrškom ili konzultantom tvrtke WSI.

Zašto prikupljamo osobne podatke?

WSI prikuplja podatke kako bi poboljšao i unaprijedio svoje usluge. Podaci koje tražimo na ovoj mrežnoj stranici potrebni su za obradu vaših zahtjeva za dodatnim informacijama o našoj tvrtki, uslugama i proizvodima te za prijavu na naš mjesečni bilten ili događaje koje organiziramo, kao i za kontaktiranje korisničke podrške ili konzultanata tvrtke WSI.

Vaše osobne podatke možemo koristiti i za utvrđivanje i smanjenje rizika od prijevare te kreditnog rizika u svezi s kupovinom franšize, usluge ili proizvoda.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Osobni podaci koje WSI prikuplja mogu uključivati, između ostaloga, vaše ime, poštansku adresu, broj fiksnog telefona, broj mobitela te prema potrebi podatke o financijskoj situaciji i kreditnoj kartici za kupovinu proizvoda ili usluga tvrtke WSI te za prijavu na događaje koje WSI organizira. Naziv vaše tvrtke, poslovna adresa i kontaktni podaci ili informacije koje su već javno dostupne u načelu se ne smatraju osobnim podacima i mogu se dijeliti s bilo kim unutar WSI mreže ili izvan nje.

Zašto WSI izrađuje profil?

Vaše osobne podatke analiziramo kako bismo izradili profil na temelju kojega vas možemo svrstati u odgovarajući segment publike i kontaktirati radi slanja relevantnih informacija o našoj tvrtki, uslugama ili proizvodima. Da bismo to učinkovito napravili, možemo koristiti i dodatne informacije o vama iz vanjskih izvora, ako su one dostupne.

Kako koristimo osobne podatke?

Osobni podaci koje prikupljamo na ovoj mrežnoj stranici koristit će se za:

  • pregledavanje mrežne stranice
  • pružanje usluge(a)
  • provođenje transakcije(a) koju(e) ste zatražili

    U skladu s time WSI može vaše osobne podatke koristiti kako bi vam:
  • pružio učinkovitije korisničke usluge
  • pružio važne informacije o proizvodima ili uslugama koje koristite, uključujući važne novosti i obavijesti
  • slao informacije o drugim proizvodima i uslugama tvrtke WSI

Prijenos vaših podataka

U sklopu usluga koje nudimo putem mrežne stranice, podaci koje date tvrtki WSI mogu se radi pružanja tražene usluge prenijeti lokalnom konzultantu tvrtke WSI izvan Kanade. Zakoni o zaštiti osobnih podataka u tim državama možda neće biti slični onima koji su na snazi u Kanadi.

Slanjem svojih osobnih podataka pristajete na njihov prijenos, čuvanje ili obradu. U slučaju prijenosa osobnih podataka izvan Kanade poduzet ćemo korake potrebne da osiguramo provedbu odgovarajućih sigurnosnih mjera kako bi vaša prava na zaštitu osobnih podataka i dalje bila zaštićena u skladu s ovom Izjavom o zaštiti osobnih podataka.

Pristup osobnim podacima i kontrola nad njima

WSI neće slati ni iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama niti će ih dijeliti s trećim stranama u bilo kakve marketinške svrhe osim usluga digitalnog marketinga tvrtke WSI. Pristup vašim osobnim podacima bit će ograničen na zaposlenike, administratore ili konzultante tvrtke WSI koji su odgovorni za marketing i upravljanje uslugama tvrtke WSI.

Kako možete pristupiti svojim osobnim podacima?

Ako želite pristupiti svojim osobnim podacima, ažurirati ih ili se odjaviti s popisa primatelja naše elektroničke pošte, obratite nam se na adresu elektroničke pošte policy@wsiworld.com ili na poštansku adresu:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Kako mogu kontrolirati način korištenja mojih osobnih podataka?

Osim ako nije drugačije navedeno u ovoj Izjavi o zaštiti osobnih podataka, osobni podaci koje date na ovoj mrežnoj stranici neće se bez vašeg dopuštenja dijeliti ni s kim osim sa zaposlenicima, administratorima ili konzultantima tvrtke WSI koji su odgovorni za marketing i upravljanje uslugama tvrtke WSI. Kao što je opisano u prethodnom paragrafu, svojim osobnim podacima možete pristupiti tako da nam se obratite putem elektroničke ili obične pošte.

Poveznice na druge mrežne stranice i društvene mreže

Ova mrežna stranica sadrži razne blogove, analize slučajeva i svjedočanstva klijenata koje možete dijeliti s drugim korisnicima putem različitih društvenih mreža. Sve osobne podatke koje date bilo kojoj od tih društvenih mreža mogu čitati, prikupljati i koristiti organizacije u čijem su one vlasništvu. Stoga ne snosimo odgovornost za politike i prakse povezane sa zaštitom osobnih podataka koje provode druge društvene mreže i organizacije u čijem su one vlasništvu.

Nadalje, ova mrežna stranica sadrži poveznice na druge mrežne stranice kojima upravljaju druge organizacije ili konzultanti tvrtke WSI. Ova se Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi samo na wsiworld.com. Ako ste na našu mrežnu stranicu preusmjereni s mrežne stranice treće strane, ne snosimo odgovornost za politike i prakse povezane sa zaštitom osobnih podataka izvan naše mrežne stranice. Preporučujemo vam da pročitate izjave o zaštiti osobnih podataka na stranicama trećih strana i društvenim mrežama.

Zaštita osobnih podataka

WSI je posvećen zaštiti sigurnosti vaših osobnih podataka. Koristimo različite sigurnosne tehnologije i procedure kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja. Primjerice, osobne podatke koje nam date čuvamo na računalnim poslužiteljima kojima je pristup ograničen i koji se nalaze u kontroliranim prostorima.

Kolačići i slične tehnologije

Ova mrežna stranica koristi kolačiće radi prikazivanja relevantnog sadržaja, lakšeg pregledavanja mrežne stranice ili prikupljanja statističkih podataka, poput broja posjetitelja mrežne stranice. U bilo kojem trenutku možete prihvatiti ili odbiti uporabu kolačića mijenjanjem postavki preglednika, a možete i izbrisati kolačiće sa svog operativnog sustava. Međutim, odbijanje ili brisanje kolačića može onemogućiti neke od značajki ove mrežne stranice.


Za više informacija o kolačićima i načinu njihove uporabe pročitajte našu Politiku uporabe kolačića i mrežnog oglašavanja.

Suglasnost

Ako ste nam svojevoljno dali podatke koji mogu otkriti vaš identitet, uključujući između ostaloga, vaše ime, titulu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte (poslovnu ili privatnu), pretpostavlja se da ste ušli u poslovni odnos s tvrtkom WSI i time pristali na prikupljanje, korištenje i otkrivanje svojih osobnih podataka u skladu s ovom Izjavom o zaštiti osobnih podataka.

WSI neće koristiti osobne podatke koji mogu otkriti vaš identitet ni u jednu drugu svrhu osim za potrebe pretpostavljenog poslovnog odnosa.

Zaštita osobnih podataka djece

WSI je posvećen zaštiti osobnih podataka djece na lokalnoj i međunarodnoj razini. Ova mrežna stranica nije dizajnirana niti namjerno usmjerena na djecu u dobi od 16 ili manje godina. Nadalje, ne provodimo namjerno prikupljanje ni čuvanje osobnih podataka o djeci mlađoj od 16 godina.

Pristup na temelju suglasnosti

WSI će osigurati sukladnost s kanadskim Zakonom protiv neželjene pošte (CASL) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka i elektroničkim dokumentima (PIPEDA) te kalifornijskim Zakonom o zaštiti osobnih podataka na internetu (CalOPPA) i Općom uredbom EU-a o zaštiti podataka (GDPR). Radi osiguravanja sukladnosti, slanje elektroničkih poruka (uključujući marketing putem elektroničke pošte) temeljit će se na davanju suglasnosti.

WSI će prije slanja komercijalnih poruka (uključujući elektroničku poštu) pribaviti suglasnost za slanje vanjskih elektroničkih poruka, osim u slučaju kada već ima poslovni odnos s određenim klijentom ili potencijalnim klijentom, jer se u takvim slučajevima smatra da postoji prešutna suglasnost. U slučaju da WSI treba upotrijebiti vaše osobne podatke u neku drugu svrhu, izravno će vas kontaktirati radi pribavljanja suglasnosti za tu novu svrhu/uporabu.

Kako mogu povući suglasnost?

Suglasnost za korištenje osobnih podataka radi komunikacije i nuđenja mogućnosti kupovine franšize, proizvoda i usluga nije obavezna. Ako želite izbrisati svoje osobne podatke iz naše baze podataka, možete u bilo kojem trenutku povući svoju suglasnost na sljedeći način: odjavom putem primljene poruke elektroničke pošte, izravnim slanjem zahtjeva na adresu policy@wsiworld.com ili na poštansku adresu:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Izmjene Izjave o zaštiti osobnih podataka

Ova je Izjava o zaštiti osobnih podataka u skladu s kanadskim Zakonom protiv neželjene pošte (CASL) od 1. srpnja 2014. godine, Zakonom o zaštiti osobnih podataka i elektroničkim dokumentima (PIPEDA) od 1. siječnja 2001. te kalifornijskim Zakonom o zaštiti osobnih podataka na internetu (CalOPPA) od 6. veljače 2013. i Općom uredbom EU-a o zaštiti podataka (GDPR) od 25. svibnja 2018.

Izjavu o zaštiti osobnih podataka redovito ažuriramo. Stoga vam preporučujemo da povremeno pregledate ovaj dokument da biste znali kako WSI štiti i poštuje vaše osobne podatke. Ova je Izjava o zaštiti osobnih podataka posljednji put izmijenjena u srpnju 2019. godine.

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World