Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Pomaganje tvrtkama naša je strast

Radili smo s više od 100 000 tvrtki, kojima smo pomogli da pronađu svoje idealne kupce i povežu se s njima. Uvijek težimo boljemu u svemu što radimo i volimo pomagati tvrtkama da poboljšaju svoj marketing.

Case-Studies

Analize slučajeva

Znamo da su vam rezultati važni. Dobra je vijest da osim što uživamo u marketingu, volimo i ostvarivati dobre rezultate. Pomogli smo stotinama tisuća tvrtki da poboljšaju svoj marketing i ponosni smo na analize slučajeva koje to i dokazuju.

Clinica-De-Mama
Clinica Da MamaZDRAVLJE I WELLNESS

Porast broja online narudžbi za više od 100%

Zbog neoptimiziranosti i lošeg upravljanja digitalnom prisutnošću Clínica da Mama gubila je potencijalne klijentice u korist slabije kvalificiranih lokalnih klinika za bolesti dojki. Suradnja s tvrtkom WSI omogućila im je da „digitaliziraju“ aktivnosti privlačenja klijentica. Zahvaljujući ciljanim kampanjama plaćenog oglašavanja i optimizacije za tražilice Clínica da Mama povećala je broj narudžbi za više od 100%, a broj liječničkih pregleda za 58%. Ti su rezultati doveli do značajnog povećanja prihoda i omogućili povrat sredstava uloženih u skupocjenu medicinsku opremu.

Mike-Chavez
Mike Chavez PaintingIZGRADNJA I UREĐENJE STAMBENIH PROSTORA

Do 74% više organskog prometa i upita

Mike Chavez Painting lokalna je tvrtka kojoj je cilj bio unaprijediti dizajn mrežne stranice kako bi bolje predstavili svoje usluge i dodatno poboljšali svoju reputaciju. Otkad su započeli suradnju s tvrtkom WSI, pokrenuli su konkurentnu strategiju optimizacije za tražilice i kampanju sadržajnog marketinga da bi drastično povećali broj ciljanih posjetitelja svoje nove mrežne stranice. Broj upita koje dobivaju putem mrežne stranice raste iz godine u godinu, pa su čak i proglašeni najboljom ličilačkom tvrtkom u okrugu Sonoma za 2017. i 2018. godinu.

Precision Vision EdmondZDRAVLJE I WELLNESS

Mobilna stranica proglašena drugom najboljom u SAD-u u području optometrije

PROČITAJTE NJIHOVU PRIČU
Balloons Above The ValleyTURIZAM I REKREACIJA

700 klikova na plaćene oglase na tražilicama mjesečno

SAZNAJTE VIŠE
Little BangkokHRANA I PIĆE

271% više obožavatelja na Facebooku

PROČITAJTE KAKO SMO TO POSTIGLI

Voljeli bismo sljedeću priču o uspjehu ispisati s vama.

KRENIMO

Ovo su još neke od sjajnih tvrtki s kojima smo surađivali

ansys-logo toyota-logo waterloo-smiles-dentistry-logo case-logo WWF Logo Brasil burkholder-logo Mike Chavez Painting logo case-study-clinica-da-mama-logo-1 Sunsweet Logo Texaco-logo Church's Chicken Logo The Pierrefonds Dental Clinic Logo-1 Coca Cola Logo Gordon's Pneus Mecanique Logo
Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World