Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Precision Vision

WSI - analiza slučaja

Zdravlje i wellness

Naš klijent Precision Vision Edmond optometrijska je ordinacija i optika u Edmondu (Oklahoma). Njezina vlasnica, dr. Selina McGee, predano radi na poboljšanju skrbi o zdravlju očiju u zajednici.


business-working

Problem

Vlasnica je kupila ordinaciju i promijenila brend, ali joj je trebala pomoć sa stvaranjem svijesti o tom brendu, pružanjem edukacijskih informacija o zdravlju očiju i privlačenjem novih pacijenata.

digital-worldwide

Rješenje

Za Precision Vision Edmond izradili smo potpuno novu, suvremenu, edukativnu i prilagodljivu mrežnu stranicu koja je prikladna za cijelu obitelj. Optimizirali smo sadržaj njihova bloga, odredili mjesto za objave s društvenih mreža i proveli strateški plan optimizacije za lokalno pretraživanje.

future-growing

Rezultati

Zabilježili su drastičan porast broja novih pacijenata kao rezultat prisutnosti na internetu. Njihova je mrežna stranica dospjela među prva 3 rezultata pretraživanja po brojnim ključnim riječima te na prvu stranicu rezultata organskog pretraživanja po nizu konkurentnih ključnih riječi specifičnih za tu industriju.  Specijalizirani časopis Invision Magazine proglasio je njihovu mobilnu stranicu drugom najboljom u SAD-u u području optometrije.

quote-symbol-light-gray

„Imamo odličan poslovni odnos s tvrtkom WSI. U prošlosti smo surađivali s nekoliko drugih marketinških agencija, no za razliku od tvrtke WSI, one nisu bile osobito uspješne. WSI nam pomaže da ostvarimo svoju viziju na smislen način.“

- Dr. Selina McGee -  članica Američkog Optometrijskog Društva i Vlasnica Tvrtke Precision Vision Edmond

 

Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata

Ako vam je potrebna pomoć s digitalnim marketingom, a ova vas je priča nadahnula, slobodno nam se obratite.

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Razgovarajmo o digitalnom marketingu

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World