Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Plan digitalnog marketinga

Ulaganje u digitalni marketing najisplativije je kad se izvodi prema planu. Plan digitalnog marketinga dizajniran za vašu tvrtku i njezine kupce generirat će veći povrat ulaganja nego pristup utemeljen na pokušajima i pogreškama.

Annoyed designer gesturing in front of her laptop in her office

Analizirajte svoje poslovanje kako biste ga mogli unaprijediti

Plan digitalnog marketinga dizajniran posebno za vašu tvrtku može se izraditi tek nakon što se analizira postojeći pristup digitalnom marketingu i njegove značajke, kako bi se utvrdilo što funkcionira, a što ne.

buyer-journey-strategy

Putokaz prema uspjehu vaše tvrtke u digitalnom svijetu

Ako istinski razumijete svoje poslovanje i kupce, možete se usredotočiti na digitalne marketinške kanale koje vaša publika najviše koristi i osmisliti strategiju digitalnog marketinga kojom ćete zainteresirane članove te publike s lakoćom pretvoriti u kupce.

www.wsiworld.comwp-contentuploads201903Data-CX1-2

Utvrdite koji su vam resursi potrebni i provedite svoj plan u djelo

Svaka je tvrtka drugačija – nekima je dovoljan samo plan digitalnog marketinga, dok su drugima uz taj plan potrebni i resursi za njegovu provedbu. U svakom slučaju, mi ćemo vam pružiti koliko god vam je pomoći potrebno da svoj marketinški plan provedete u djelo.

Jeste li znali?

Marketinški uspjeh u digitalnom svijetu lakše je postići ako definirate svoje ciljeve i osmislite plan digitalnog marketinga kojim ćete ih ostvariti.

63%
U 63% slučajeva kupovina započinje na internetu, čak i kad se finalizira u stvarnom svijetu
#2
Mrežne stranice drugi su najčešći kanal koji se koristi za marketing, odmah nakon društvenih mreža
46%
46% svih pretraga na Googleu odnosi se na lokalno tržište
45%
45% organizacija nema jasno definiranu strategiju digitalnog marketinga

Odgovori na sva vaša pitanja o planu digitalnog marketinga

Upoznajmo se s osnovama planiranja digitalnog marketinga. Istražite odgovore u nastavku i unaprijedite svoje online poslovanje.

Service Page - FAQ Image Compressed

Što je plan digitalnog marketinga?

Plan digitalnog marketinga prilagođen je strateški plan u kojem se iznose opći i specifični ciljevi te taktike digitalnog poslovanja određene tvrtke. Služeći kao svojevrstan nacrt, taj plan daje smjernice za implementiranje učinkovitih strategija digitalnog marketinga s ciljem ostvarivanja specifičnih marketinških ciljeva. Prilagođavanjem plana svojoj tvrtki i usmjeravanjem proračunskih sredstava prema digitalnim marketinškim kanalima na kojima je vaša publika najaktivnija možete svoju online marketinšku strategiju učiniti učinkovitijom i ostvariti značajne rezultate.

Kako se plan digitalnog marketinga može prilagoditi specifičnoj tvrtki da bi se povećao broj potencijalnih kupaca i ostvarenih prodaja?

Prilagođavanje plana digitalnog marketinga vašoj tvrtki zahtijeva temeljito razumijevanje vaše ciljne publike, industrije i jedinstvene vrijednosti koju nudite. Polazeći od toga, plan digitalnog marketinga usredotočuje se na digitalne marketinške kanale putem kojih je moguće najučinkovitije doprijeti do ciljne publike te nudi strategiju za pretvaranje zainteresiranih potencijalnih kupaca u stvarne kupce. Kontinuirano praćenje i analiza mjerila izvedbe omogućuju donošenje odluka na temelju prikupljenih podataka, a samim time i daljnje usavršavanje marketinške strategije s ciljem učinkovitog povećanja broja prodajnih prilika i stope zaključenih prodaja.

Kako mi plan digitalnog marketinga može pomoći da sagledam svoju trenutnu strategiju digitalnog marketinga i unaprijedim je?

Plan digitalnog marketinga neprocjenjivo je oruđe za vašu tvrtku jer njime možete ocijeniti i unaprijediti svoju trenutnu strategiju digitalnog marketinga. Utvrđivanje prednosti i nedostataka vaše strategije otvara vam put prema uspjehu i pomaže vam da se usredotočite na one kanale kojima ćete najučinkovitije doprijeti do svoje publike. Plan digitalnog marketinga pruža vam dragocjen uvid u želje vaših kupaca, omogućujući vam da unaprijedite svoj sadržaj, komunikaciju i dizajn kako biste dodatno zainteresirali svoju publiku i povećali njezinu aktivnost. Osim toga, sadrži smjernice za integraciju različitih digitalnih marketinških kanala, čime se osigurava ujednačen i učinkovit pristup. Uz jasan plan digitalnog marketinga možete mjeriti svoj napredak, prilagoditi poslovanje u skladu s prikupljenim podacima i neprekidno usavršavati svoju strategiju digitalnog marketinga, što u konačnici dovodi do boljih rezultata i ostvarivanja poslovnih ciljeva.

Naše usluge nadilaze izradu plana digitalnog marketinga

Učinkovit plan digitalnog marketinga samo je jedan dio digitalne marketinške strategije. Vjerojatno ne biste pokušali postaviti šator sa samo jednom šipkom. Isto vrijedi i za digitalni marketing. Ako želite vidjeti stvarne rezultate, ne smijete se zaustaviti samo na planu digitalnog marketinga.

Povećajte broj potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Povećajte broj potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Privucite kvalitetne potencijalne kupce s većim izgledima da postanu stvarni kupci.

Izgradite svijest o brendu

Izgradite svijest o brendu

Omogućite kupcima da vas pronađu i povećajte svijest o uslugama koje nudite.

Izgradite online reputaciju

Izgradite online reputaciju

Učinite svoje kupce najvjernijim i najvećim obožavateljima vašeg brenda.

Poboljšajte neučinkovitu mrežnu stranicu

Poboljšajte neučinkovitu mrežnu stranicu

Pretvorite svoju mrežnu stranicu u učinkovit alat za stvaranje prodajnih prilika.

Razgovarajte sa stručnjakom tvrtke WSI već danas

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Julio-Vieira-Profile-Picture
“WSI nam je pokazao obećavajuće nove načine da se probijemo na tržištu. Sada se oslanjamo na statistiku i preciznije podatke te shvaćamo da je digitalni prostor ključan za pozicioniranje naše bolnice Clínica da Mama na sve konkurentnijem tržištu."
Julio Cesar Vieira dos Santos - vlasnik bolnice Clínica da Mama

Razgovarajmo o planu digitalnog marketinga

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World