Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Poslovna kultura i vrijednosti koje daju rezultate

Vjerujemo da se upravo u našoj ugodnoj i inovativnoj poslovnoj kulturi krije ključ velikih ideja i inovativnih marketinških strategija, a vrijednosti kojima se vodimo potiču nas da uvijek težimo boljemu u svemu što radimo.

Poslovna kultura i vrijednosti pokreću WSI mrežu

WSI Core Values-01

Umjesto da jednostavno prihvatimo promjene, nastojimo biti bolji u svemu što radimo. Svjesni smo da nije uvijek važno postići savršenstvo, no težimo stalnom napretku. Nastojimo stvari vidjeti ne onakvima kakve jesu, već onakvima kakve bi mogle biti u boljem sutra. Bolja učinkovitost, bolja produktivnost, bolja profitabilnost.

Postavljamo PUNO pitanja. Ne možemo si pomoći. Želja za učenjem i otkrivanjem novih prilika pokretačka je snaga naše organizacije – što više pitanja postavljamo, to više znanja i prilika imamo. U svakom kutku svijeta nastojimo razumjeti lokalno tržište, održati prednost nad konkurencijom i – povrh svega – omogućiti klijentima da dosegnu nove razine uspjeha.

Neovisno o položaju ili iskustvu, svi snosimo beskompromisnu odgovornost za stvaranje vrijednosti. Cilj nam je da budemo brza i učinkovita organizacija koja svojim klijentima osigurava maksimalnu vrijednost uz minimalne resurse. Premda su pogreške neminovne, koristimo ih kao priliku za usavršavanje. Zajedno se suočavamo s izazovima, preuzimamo rizike i slavimo uspjehe. No, u konačnici uvijek postižemo rezultate.

Intelektualni kapital, raznolikost i iskustvo svoje mreže koristimo kao prednost – jer svjesni smo da je cjelina vrjednija od zbroja njenih dijelova. To je načelo vidljivo i u doba renesanse, kada su se sve različitosti stopile i iznjedrile neke od najvećih postignuća u povijesti čovječanstva. Glazba, umjetnost i znanost spojile su se s različitim jezicima i kulturama te dovele do golemog napretka. Kada ste dio tima, spremni ste uvijek dati svoj doprinos te saslušati druge i naučiti nešto novo iz njihovih jedinstvenih pogleda i iskustava. Međusobne razlike koristimo kao pokretačku snagu koja nam omogućuje da napredujemo ne u koracima, već u skokovima.

U našoj organizaciji ne postoji zadatak nedostojan nečijeg položaja. Nitko ne staje dok se posao ne završi, a najbolje je to što uopće nije važno o kakvom se poslu radi. Uz dobar omjer samostalnosti i skromnosti ne postoje beznačajni zadaci. Vjerujemo da se uz raznovrsne odgovornosti bolje razvijamo.

Vjerujemo da ideja može preobraziti živote naših klijenata i promijeniti svijet. Stoga smo posvećeni ulozi koju igramo u ostvarivanju tih ideja. Da bi imala utjecaja, svaka se dobra ideja – bilo da se radi o proizvodu, usluzi ili tvrtki – mora najprije predstaviti kupcu. Mi smo most između onoga što jest i onoga što bi moglo biti. Otključavamo svijet novih mogućnosti i prilika za one kojima pomažemo.

Saznajte kako je izgledao naš put

Marketinški se svijet iz temelja promijenio od vremena kada je WSI započeo svoje putovanje. No, mi smo izdržljivi i naučili smo kako se prilagoditi – i kako pomoći drugim tvrtkama da se prilagode i unovče trud koji ulažu u marketing.

Tijekom više od dva desetljeća poslovanja izrasli smo u snažnu mrežu agencija za digitalni marketing.

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World