Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Izgradite online reputaciju

Pomoći ćemo vam da izgradite online reputaciju koja će biti pozitivna, privlačna i autoritativna.

KRENIMO
Online-Reputation

Jeste li spremni za poslovni rast?

Nastojimo dobro razumjeti vašu organizaciju i klijente te u skladu s time osmisliti strategiju koja će vam omogućiti da ostvarite izvanredne rezultate.

social-media-desktop

Pokažite svoju ljudsku crtu

Izgradite povjerenje ciljane publike koristeći svaku priliku da budete iskreni, ispričate priču i primite povratne informacije na način koji će pokazati vašu ljudsku crtu. Čak i ako dobijete negativne komentare, primjeren odgovor koji svi mogu vidjeti uvijek će ublažiti štetu.

Hand holding smartphone with colorful app icons concept

Iskoristite društvene mreže

LinkedIn, Facebook, Instagram i ostale društvene mreže besplatni su alati koji vam omogućuju komunikaciju i povezivanje sa širom publikom. Izgradite ugled svog brenda kroz aktivan angažman i iskustva kupaca koja će potaknuti pozitivne recenzije.

monitoring-phone

Pratite stranice s recenzijama

Pratite stranice koje prikupljaju recenzije o vašoj tvrtki. Iako ne možete kontrolirati komentare koje kupci ostavljaju, možete pratiti ocjene koje dobivate i pravovremeno poduzeti odgovarajuće mjere.

Jeste li znali?

Sve više kupaca čita komentare korisnika prije nego što se odluče na kupovinu. Ako mislite da izgradnja online reputacije nije važna, ovi će vas statistički podaci možda navesti da promijenite svoje mišljenje:

97%
97% potrošača čita online recenzije kada traže neku lokalnu tvrtku
90X
Prosječan potrošač spomene različite brendove 90 puta tjedno
84%
84% osoba vjeruje online recenzijama u jednakoj mjeri kao i osobnim preporukama
70%
70% potrošača neće kupiti proizvod ako im se ne sviđa tvrtka koja stoji iza njega

Usluge digitalnog marketinga za izgradnju online reputacije

U prošlosti su tvrtke morale održavati svoj ugled samo u lokalnoj zajednici. No, zahvaljujući jačanju interneta zajednicu danas čini cijeli svijet.

Digital-Marketing-Strategy

Sve što vaša tvrtka radi, bilo da je riječ o prodaji i marketingu ili proizvodima i uslugama koje nudite, mora biti prilagođeno kupcima. Možemo vam pomoći da izradite profile svojih tipičnih kupaca.

SAZNAJTE VIŠE O IZRADI PROFILA KUPACA

Sadržaj je najučinkovitiji kada ga predstavite u obliku priče – i to za točno određenu publiku u točno određenom trenutku. Možemo vam pomoći da svoj sadržaj pretvorite u personaliziranu priču kakvu ljudi žele.

SAZNAJTE VIŠE O SADRŽAJNOM MARKETINGU

Većina tvrtki ne shvaća važnost društvenih mreža za moderne kupce. Ako vaši potencijalni kupci koriste društvene mreže, pomoći ćemo vam da osmislite integriranu komunikacijsku strategiju i kampanju na društvenim mrežama kako biste se povezali sa svojom publikom.

SAZNAJTE VIŠE O MARKETINGU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Čak i ako imate najljepšu mrežnu stranicu na internetu, ona je beskorisna ako je nitko ne može pronaći. Način na koji potrošači traže informacije neprekidno se mijenja. Naša prilagodljiva optimizacija za tražilice omogućuje vam da s vremenom postignete bolji rang među rezultatima pretraživanja – kako bi vas vaši ciljani kupci mogli pronaći i sada i u budućnosti.

SAZNAJTE VIŠE O PRILAGODLJIVOJ OPTIMIZACIJI ZA TRAŽILICE

Automatizirani marketinški alati omogućuju prodajnim i marketinškim procesima da se neometano odvijaju u pozadini, štedeći tako i vrijeme i novac. Neovisno o veličini vaše tvrtke, imamo alate za automatizaciju marketinga koji će odgovarati vašim potrebama.

SAZNAJTE VIŠE O AUTOMATIZACIJI MARKETINGA

Video može privući i zadržati pažnju kupaca bolje od bilo kojeg drugog sadržaja. Možemo vam pomoći da stvorite marketinške video kampanje koje će doprijeti do vaših potencijalnih kupaca neovisno o tome kad i gdje kupuju.

SAZNAJTE VIŠE O VIDEO MARKETINGU

lead-gen-v2

Povećajte broj potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Privucite kvalitetne potencijalne kupce s većim izgledima da postanu stvarni kupci.

brand-awareness-v2

Izgradite svijest o brendu

Omogućite kupcima da vas pronađu i povećajte svijest o uslugama koje nudite.

web-design-v2

Poboljšajte neučinkovitu mrežnu stranicu

Pretvorite svoju mrežnu stranicu u učinkovit alat za stvaranje prodajnih prilika.

Razgovarajte sa stručnjakom tvrtke WSI već danas

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Julio-Vieira-Profile-Picture
„WSI nam je pokazao obećavajuće nove načine da se probijemo na tržištu. Sada se oslanjamo na statistiku i preciznije podatke te shvaćamo da je digitalni prostor ključan za pozicioniranje naše bolnice Clínica da Mama na sve konkurentnijem tržištu.“
Julio Cesar Vieira dos Santos - vlasnik bolnice Clínica da Mama

Razgovarajmo o online reputaciji

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World