Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Vjerujemo u važnost pomaganja drugima

U životu je jako važno uložiti vrijeme, energiju i resurse u pomaganje drugima. Vjerujemo da nam to daje daleko veći smisao od onoga koji možemo pronaći samo u poslu.

WSI nastoji okončati siromaštvo djece

Najponosniji smo na inicijativu Make Child Poverty History (MCPH). MCPH globalna je organizacija koja prikuplja sredstva i okuplja pojedince i organizacije s ciljem da iskorijeni siromaštvo djece. Inicijativa je pokrenuta kada su članovi upravnog odbora tvrtke WSI odlučili da je vrijeme za poduzimanje aktivnih koraka kako bi se okončalo siromaštvo djece na globalnoj razini.

U humanitarne smo se svrhe popeli i na Kilimandžaro

Sudjelovali smo u akciji Kili Climbs 4 Kids koju je 2015. organizirao World Vision s ciljem borbe protiv dječjeg ropstva.

KiliClimbImage

Osim što smo bili korporacijski sponzor ove inicijative, sudjelovali smo i u samom usponu na Kilimandžaro, najvišu planinu u Africi.

Cilj je ove kampanje bio povećati svijest o izrabljivanju djece i prikupiti 150 000 dolara za kampanju organizacije World Vision pod nazivom No Child For Sale te zakladu Women and Girls in Crisis.

Jedna inicijativa nije dovoljna

Naši su interesi i sklonosti jednako različiti kao i članovi naše organizacije. Osim inicijative MCPH, volimo podupirati i obučavati mlade i perspektivne poduzetnike kroz stipendijski program za mlade poduzetnike.

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World