Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Povećajte broj potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Kad s klijentima razgovaramo o strategiji digitalnog marketinga, obično nam kažu da su im potrebne dvije stvari – više potencijalnih kupaca i bolja prodaja.

Postali smo jako dobri u ostvarivanju oba ta cilja za svoje klijente, a isto možemo učiniti i za vas.

KRENIMO
Mobile-Sales-Leads

Jeste li spremni za poslovni rast?

Nastojimo dobro razumjeti vašu organizaciju i klijente te u skladu s time osmisliti strategiju koja će vam omogućiti da ostvarite izvanredne rezultate.

persona-presentation

Pronađite prave potencijalne kupce

Morate se pobrinuti da održite prodaju na dobroj razini. Naš iskusan tim provest će vas kroz proces stvaranja svijesti o vašim proizvodima i uslugama kako biste potencijalne kupce lakše pretvorili u stvarne kupce.

people-engaged-phone-outdoor

Iskoristite digitalnu ekonomiju

Iskoristite prednosti sve veće baze potencijalnih kupaca, upravljajući pritom svojim poslovnim rastom uz pomoć naprednih tehnologija automatizacije marketinga i prodaje.

buyer-journey-strategy

Učinite iskustvo kupaca nezaboravnim

Pomoći ćemo vam da optimizirate svoju marketinšku i prodajnu komunikaciju uz snažnu prisutnost na društvenim mrežama, sadržaj koji privlači pažnju, snažne poruke o vašem brendu, zanimljivu komunikaciju putem elektroničke pošte i još puno više.

Jeste li znali?

Davno su prošli dani telefonske prodaje. Da biste privukli kvalitetne potencijalne kupce i pretvorili ih u stvarne kupce, potrebni su vam plan i iskustvo. Pogledajte ove važne statističke podatke o privlačenju potencijalnih kupaca:

61%
61% tvrtki čiji su klijenti poslovni kupci (B2B) navodi da im je privlačenje kvalitetnih potencijalnih kupaca jedan od najvećih izazova
9X
Vjerojatnost zaključivanja prodaje deveterostruko je veća ako se potencijalnom kupcu na mrežnoj stranici javite unutar pet minuta
53%
53% tvrtki koje primjenjuju sadržajni marketing koristi interaktivan sadržaj za privlačenje potencijalnih kupaca
93%
93% tvrtki koje posluju s drugim tvrtkama tvrdi da sadržajni marketing privlači više potencijalnih kupaca nego tradicionalni marketing

Usluge digitalnog marketinga za više potencijalnih i realiziranih prodajnih prilika

Koristeći metode poput analize konkurencije, izrade profila kupaca, sadržajnog marketinga i različitih taktika oglašavanja, naš tim može vam pomoći da privučete više potencijalnih kupaca i poboljšate prodaju.Digital-Marketing-Strategy

Dobro poznavanje protivnika osnovni je preduvjet za ravnopravnu borbu. Detaljna analiza konkurencije nudi vam uvid u prednosti, ali i slabosti vaših konkurenata. Možemo vam pomoći da ostvarite poslovni rast analiziranjem tržišta i utvrđivanjem vaše konkurentske prednosti.

SAZNAJTE VIŠE O ANALIZI KONKURENCIJE

Sadržaj je najučinkovitiji kada ga predstavite u obliku priče – i to za točno određenu publiku u točno određenom trenutku. Možemo vam pomoći da svoj sadržaj pretvorite u personaliziranu priču kakvu ljudi žele.

SAZNAJTE VIŠE O SADRŽAJNOM MARKETINGU

Telefonska prodaja, izravna pošta i generičke elektroničke poruke taktike su koje pripadaju prošlosti i odbijaju ljude. Današnje učinkovite marketinške strategije omogućuju potencijalnim kupcima da vas pronađu prirodnim putem i nude smislen sadržaj u svakoj fazi prodajnog procesa.

SAZNAJTE VIŠE O ULAZNOM MARKETINGU

Većina tvrtki ne shvaća važnost društvenih mreža za moderne kupce. Ako vaši potencijalni kupci koriste društvene mreže, pomoći ćemo vam da osmislite integriranu komunikacijsku strategiju i kampanju na društvenim mrežama kako biste se povezali sa svojom publikom.

SAZNAJTE VIŠE O MARKETINGU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Korištenje društvenih mreža za privlačenje potencijalnih kupaca – odnosno prodaja na društvenim mrežama – taktika je na koju se oslanjaju najuspješniji trgovci u današnjem izuzetno konkurentnom svijetu digitalnog marketinga. Možemo naučiti vas i vaš tim kako ovladati vještinama prodaje na društvenim mrežama.

SAZNAJTE VIŠE O OBUCI ZA PRODAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Strategija plaćenog oglašavanja omogućuje vam da se trenutačno povežete s ljudima koji traže vaše proizvode ili usluge. Uz detaljnu kontrolu marketinških aktivnosti, plaćeni oglasi omogućuju vam da dođete do ciljanih kupaca na temelju više različitih parametara, uključujući uređaj, vrijeme i lokaciju.

SAZNAJTE VIŠE O PLAĆENOM OGLAŠAVANJU NA TRAŽILICAMA

Kada se radi pravilno, marketing putem elektroničke pošte može biti ciljana, smislena te još uvijek jedna od najučinkovitijih marketinških taktika za povezivanje i izgradnju odnosa s publikom u svakoj fazi prodajnog procesa.

SAZNAJTE VIŠE O MARKETINGU PUTEM ELEKTRONIČKE POŠTE

brand-awareness-v2

Izgradite svijest o brendu

Omogućite kupcima da vas pronađu i povećajte svijest o uslugama koje nudite.

online-reputation-v2

Izgradite online reputaciju

Učinite svoje kupce najvjernijim i najvećim obožavateljima vašeg brenda.

web-design-v2

Poboljšajte neučinkovitu mrežnu stranicu

Pretvorite svoju mrežnu stranicu u učinkovit alat za stvaranje prodajnih prilika.

Razgovarajte sa stručnjakom tvrtke WSI već danas

Ostavite nam svoje kontaktne podatke i jedan od naših stručnjaka za digitalni marketing javit će vam se kako biste dogovorili najbolje vrijeme za kratak razgovor.

Radujemo se razgovoru s vama!

Precision Vision Edmond - logo
„Imamo odličan poslovni odnos s tvrtkom WSI. U prošlosti smo surađivali s nekoliko drugih marketinških agencija, no za razliku od tvrtke WSI, one nisu bile osobito uspješne. WSI nam pomaže da ostvarimo svoju viziju na smislen način.“
Dr. Selina McGee - članica Američkog optometrijskog društva i vlasnica tvrtke Precision Vision Edmond

Razgovarajmo o potencijalnim kupcima i prodaji

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World