Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Naša politika uporabe kolačića i mrežnog oglašavanja

POSLJEDNJA IZMJENA: SRPANJ 2019.

Pristupanjem ovoj mrežnoj stranici pristajete na uporabu kolačića i drugih sličnih tehnologija na način opisan u ovoj politici i Izjavi o zaštiti osobnih podataka.Na ovoj stranici možete saznati što su kolačići, kako se koriste i čemu služe, pronaći popis svih kolačića koji se koriste na stranici wsiworld.com i saznati kako onemogućiti neobavezne kolačiće.

Stalno nam je do vašeg mišljenja o Politici uporabe kolačića i mrežnog oglašavanja tvrtke WSI. Ako imate bilo kakvih pitanja u svezi s ovom stranicom, obratite nam se na adresu elektroničke pošte policy@wsiworld.com ili na poštansku adresu navedenu u nastavku:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Uložit ćemo komercijalno razumne napore da što brže utvrdimo i riješimo vaše probleme.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka smještena na tvrdom disku koja omogućuje mrežnoj stranici da povrati specifične informacije prilikom vašeg sljedećeg posjeta, čime vam štedi vrijeme i trud. Premda kolačići mogu zapamtiti vaše podatke kako bi vam omogućili te pogodnosti, ne mogu se koristiti za pokretanje programa ni širenje virusa na vašem računalu.

Zašto WSI koristi kolačiće?

Kolačiće na ovoj stranici koristimo kako bismo osigurali integritet procesa registracije i personalizirali mrežnu stranicu. Nadalje, oni omogućuju prikazivanje relevantnog sadržaja, olakšavaju pregledavanje mrežne stranice ili prikupljanje podataka za statističku obradu, poput broja posjetitelja naše mrežne stranice. Koristimo dvije uobičajene vrste kolačića – trajne i privremene kolačiće.
  • ‘Trajni kolačići’ ostaju u podmapi preglednika tijekom određenog vremena ili dok ih ručno ne izbrišete. Trajne kolačiće koristimo kako bismo zapamtili vaše podatke i postavke za buduće posjete, personalizirajući tako mrežnu stranicu za vas. To ubrzava procese slanja zahtjeva i registracije te olakšava dobivanje ili pristup informacijama, proizvodima ili uslugama na mrežnoj stranici.
  • ‘Privremeni kolačići’ brišu se nakon što napustite mrežnu stranicu i zatvorite preglednik. Privremene kolačiće koristimo kako bismo mogli pratiti vaše kretanje tijekom posjeta stranici wsiworld.com, što nam omogućuje da poboljšamo funkcionalnost i izvedbu svoje stranice.

Kako WSI koristi kolačiće?

Kada pristupite našoj mrežnoj stranici, WSI ili treća strana čije usluge koristimo za održavanje stranice wsiworld.com pohranit će kolačiće na vaš uređaj. Na ovoj se mrežnoj stranici koriste sljedeći kolačići:

Neophodni kolačići

WSI koristi siguran vatrozid i kolačiće kako bi spriječio neovlašten pristup internim sustavima. Sigurnosni kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i ne može se onemogućiti.

Cloudflare

Zašto ne mogu onemogućiti ovaj kolačić?

Naziv kolačića::
__cfduid

Svrha:
Kolačić za Cloudflare prvenstveno se koristi za identificiranje pojedinačnih klijenata iza zajedničke IP adrese i primjenu odgovarajućih sigurnosnih postavki na razini pojedinačnih klijenata. Ovaj kolačić također održava brzinu stranice prilikom učitavanja nove stranice. On je nužan za sigurnosne značajke koje pruža Cloudflare i ne može se isključiti.

Izvedbeni kolačići

Prilikom svakog posjeta našoj mrežnoj stranici nastaju anonimni izvedbeni kolačići. Oni se koriste za praćenje stanja mrežne stranice i ponašanja posjetitelja te nam pomažu da neprekidno poboljšavamo sadržaj i izvedbu stranice wsiworld.com.

Google Analytics
_ga
_gid
_epajs_user_id

Svrha:
Google Analytics usluga je mrežne analitike koju pruža Google, Inc., a koja nam omogućuje praćenje ponašanja mrežne stranice. Podaci koje Google Analytics prikuplja koriste se za analiziranje učestalosti povratka posjetitelja, najgledanijih stranica i načina na koji nas posjetitelji pronalaze (putem oglasa ili preusmjeravanjem s drugih mrežnih stranica). Ti se podaci, zajedno s podacima o tisućama drugih posjetitelja, koriste za dobivanje cjelovitog uvida u način korištenja ove mrežne stranice. Google Analytics nikad ne otkriva identitet osobe ni njezine osobne podatke niti je povezan s bilo kakvim drugim informacijama koje čuvamo o vama.

Unbounce
ubvt

svrha:
Unbounce je platforma za izradu odredišnih stranica koja omogućuje testiranje učinkovitosti različitih verzija odredišne stranice. Podaci koje prikuplja koriste se za poboljšanje iskustva i angažiranosti korisnika određene odredišne stranice. Podaci koje Unbounce prikuplja, zajedno s podacima o tisućama drugih posjetitelja, koriste za dobivanje cjelovitog uvida u način korištenja određene odredišne stranice.

Hotjar
_hjIncludedInSample

svrha:
Naša mrežna stranica koristi i uslugu tvrtke Hotjar za bilježenje broja klikova, pokreta mišem i pomicanja po stranici. Prikupljeni podaci koriste se kako bi se poboljšala upotrebljivost mrežne stranice te se pohranjuju i koriste za skupne i statističke izvještaje. Hotjar nam omogućuje uvid u to je li određeni posjetitelj uključen u uzorak koji se koristi za prikaz prodajnog tijeka.

Wistia
Naziv kolačića:
__distillery
muxData

svrha:
Wistia je platforma za videozapise koju koristi program za reprodukciju videozapisa na našoj mrežnoj stranici. Podaci koje prikuplja koriste se kako bi se utvrdilo kada je osoba prekinula gledanje videozapisa u slučaju njegova ponovnog pokretanja te omogućuju nastavak reprodukcije. Wistia nikad ne otkriva identitet osobe ni njezine osobne podatke niti je povezana s bilo kakvim drugim informacijama koje čuvamo o vama.

Funkcionalni kolačići

WSI koristi funkcionalne kolačiće kako bi poboljšao iskustvo korisnika praćenjem odluka koje on donosi prilikom posjeta našoj mrežnoj stranici. To nam omogućuje da sadržaj prilagodimo preferencijama korisnika. Svi se podaci pohranjuju i koriste za skupne i statističke izvještaje. WSI čuva poslane obrasce kako bi osobne podatke koristio za upravljanje odnosima s klijentima.

HubSpot
Naziv kolačića:
Hubspotutk
__hssrc
__hstc

svrha:
Hubspot je softver za ulazni marketing i prodaju koji pomaže pretvoriti posjetitelje u kupce i izgraditi odnos s njima. HubSpot koristimo da bismo pratili ponašanje posjetitelja i prikupili njihove osobne podatke putem obrazaca. Prikupljeni podaci koriste se prvenstveno za poboljšanje iskustva korisnika naše mrežne stranice. HubSpot utvrđuje identitet osobe i pohranjuje njezine osobne podatke samo ako ta osoba ispuni i pošalje obrazac na našoj mrežnoj stranici.

ShareThis

Onemogućite kolačiće za ShareThis

Naziv kolačića:
__unam

svrha:
ShareThis je alat koji prati klikove mišem i omogućuje posjetiteljima dijeljenje sadržaja putem društvenih mreža, elektroničke pošte ili poruka. Podaci koje prikuplja koriste kako bi se utvrdilo koliko posjetitelja dijeli određeni sadržaj s naše mrežne stranice ili bloga. ShareThis nikad ne otkriva identitet osobe ni njezine osobne podatke niti je povezan s bilo kakvim drugim informacijama koje čuvamo o vama.

Mrežno oglašavanje

Mrežnim oglašavanjem prenose se promidžbene marketinške poruke prikazivanjem oglasa koji bi vam mogli biti zanimljivi na temelju vaših aktivnosti na tražilicama, mrežnim stranicama i društvenim mrežama. Koristimo piksele za praćenje kako bismo mrežnim oglašavanjem povećali angažiranost posjetitelja. To je moguće zahvaljujući kolačićima ili sličnim tehnologijama, koje nam omogućuju postavljanje piksela za praćenje tijekom vašeg posjeta. Zaposlenici tvrtke WSI ne mogu vam se osobno obratiti jer je proces anoniman i utemeljen na segmentaciji publike.

WSI koristi kolačiće za marketing i ponovni marketing kako bi bolje razumio interese svoje publike i učinkovitije promovirao svoje usluge i proizvode. Pikseli za praćenje koje trenutno koristimo su pikseli za LinkedIn, Facebook i Google.

Načini onemogućavanja kolačića

U skladu s novim propisima EU-a, WSI radi na tome da promijeni način rada svoje mrežne stranice i aktivno traži suglasnost za uporabu kolačića. Ta se suglasnost trenutno ne traži.

Međutim, u bilo kojem trenutku možete prihvatiti ili odbiti uporabu kolačića mijenjanjem postavki preglednika, a možete i izbrisati kolačiće sa svog operativnog sustava. Odbijanje ili brisanje kolačića može onemogućiti neke od značajki ove mrežne stranice. Kolačiće možete onemogućiti na dva načina:

Postavke preglednika

Možete promijeniti postavke preglednika kako biste primili obavijesti o slanju kolačića ili u potpunosti odbili njihovu uporabu. Da biste razumjeli ove postavke, potražite više informacija u dijelu preglednika pod nazivom ‘Pomoć’ (Help).

Postavke trećih strana

Način na koji treće strane koriste kolačiće i mrežno oglašavanje u pravilu možete promijeniti mijenjanjem preferencija koje se odnose na mrežno oglašavanje na temelju ponašanja korisnika. To je omogućeno dodacima i ekstenzijama za preglednike.

Da biste vidjeli koje vas treće strane prate uz pomoć kolačića i razumjeli taj proces, idite na dio ‘Vaši mrežni izbori’ Your Online Choices.

Postavke mrežnog oglašavanja

Mijenjanjem postavki na društvenim mrežama i tražilicama možete kontrolirati želite li vidjeti oglase na temelju svojih interesa.

Izmjene politike uporabe kolačića

Politiku uporabe kolačića redovito ažuriramo. Stoga vam preporučujemo da povremeno pregledate ovaj dokument da biste znali kako WSI štiti i poštuje vaše osobne podatke. Ova je Politika uporabe kolačića posljednji put izmijenjena u srpnju 2019. godine.

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World