Iskustva Klijenata
sunsweet-making-a-difference-featured

Mijenjamo živote svojih klijenata.

Naš pozitivan utjecaj na živote klijenata ne svodi se samo na izvješća o ključnim pokazateljima uspješnosti

Saznajte Kako

Usluge savjetovanja o umjetnoj inteligenciji – Ostvarite svoj poslovni potencijal

Otkrijte prilike koje donosi AI uz WSI – vašeg predanog partnera u inovacijama koje mijenjaju svijet. Naše usluge savjetovanja o umjetnoj inteligenciji nadilaze obične usluge. Naime, nudimo posebno dizajnirane metode uz koje ćete osnažiti svoje poslovanje i osigurati da inteligentno korištenje umjetne inteligencije postane odlučujući faktor vašeg uspjeha. Dozvolite nam da s lakoćom uvedemo najnoviju AI tehnologiju u vašu tvrtku. Pomno smo odabrali ova rješenja koja će pospješiti radne procese, ubrzati procedure i pratiti strateške poslovne ciljeve.

www.wsiworld.comhubfs2019small-business-owner-baker-website-laptop

Posebno osmišljena AI rješenja prilagođena Vašim poslovnim potrebama

Svaka je tvrtka različita i stoga WSI pruža posebno prilagođene usluge savjetovanja o umjetnoj inteligenciji kako bismo pronašli rješenja za konkretne probleme s kojima se susrećete. Naš predani tim stručnjaka za digitalni marketing surađuje izravno s vašom tvrtkom da bismo izdvojili ključne probleme i utvrdili rješenja vođena umjetnom inteligencijom koja se savršeno uklapaju u vaše radne procese.

Executive explaining strategy to colleagues on whiteboard in creative office

Naš pristup strategiji i implementaciji umjetne inteligencije

WSI ima holistički pristup AI strategijama i njihovoj implementaciji. Znamo da je, osim tehnologije, za učinkovitu integraciju potrebno prilagoditi cijelo poslovno okruženje. Zahvaljujući našim dokazanim kompetencijama u strategiji, inovaciji i implementaciji umjetne inteligencije, možemo biti vaš pouzdan partner koji će vam pomoći savladati slojevitost implementacije umjetne inteligencije.

air-charter

Napredne AI optimizacijske usluge za vaš kontinuirani rast

Osmišljavanje sveobuhvatne strategije za AI temelj je naših naprednih usluga optimizacije poslovanja uz pomoć umjetne inteligencije. Ova je strategija precizan vodič za implementaciju umjetne inteligencije u svakodnevno poslovanje vaše tvrtke. Služi kao putokaz za vašu tvrtku prema dugoročnom uspjehu uz AI, navodeći glavne kriterije, pokazatelje učinka i tehnike optimizacije.

Group studying and working around a computer

Budite pioniri u edukaciji

Prvi je korak da vaš tim stekne sveobuhvatno razumijevanje umjetne inteligencije i njezinog transformacijskog učinka na poslovanje. No, taj se početak može činiti zastrašujućim.

Zbog toga WSI nudi interaktivne radionice o umjetnoj inteligenciji koje su posebno dizajnirane da bi ispunile jedinstvene zahtjeve vašeg tima, industrije i tvrtke. Te su radionice odskočna daska prema prihvaćanju umjetne inteligencije, koja će vašoj organizaciji dati prednost u digitalnom svijetu koji se neprekidno razvija. Zahvaljujući našem iskustvu vaš će tim iz temelja razumjeti umjetnu inteligenciju, ali i steći vještine potrebne da bi iskoristio njezin cjelovit potencijal, što će vašoj tvrtki omogućiti sasvim nove razine uspjeha.

Jeste li znali?

Suradnja s konzultantom za AI tvrtke WSI inteligentan je i inovativan izbor za tvrtke koje žele iskoristiti snagu umjetne inteligencije u svom poslovanju i uštedjeti vrijeme potrebno da bi ostali u tijeku sa svijetom umjetne inteligencije. Pogledajmo neke ključne statističke podatke:

54%
Prema analizi PwC-a, 54% izvršnih direktora tvrdi da su im AI rješenja već povećala produktivnost.
$407B
Predviđa se da će tržište umjetne inteligencije dosegnuti 407 milijardi dolara do 2027. u odnosu na 87 milijardi dolara predviđenih prihoda u 2022.
75%
Gartner tvrdi da će 75% tvrtki prijeći s pokusne faze na operacionalizaciju umjetne inteligencije do 2024.

Odgovori na najvažnija pitanja o savjetovanju o umjetnoj inteligenciji

Razmišljate o suradnji s konzultantom za AI za svoju tvrtku? Evo što bi većina vlasnika tvrtki i marketinških stručnjaka željela znati o korištenju umjetne inteligencije u njihovom poslovanju i industriji.

S konzultantom za AI tvrtke WSI na vašoj strani možete biti sigurni da će vaša tvrtka uvijek biti na čelu AI revolucije. Nakon što se upozna s vašim poslovanjem i identificira potencijalna područja rasta, konzultant tvrtke WSI osigurat će da vaša tvrtka bude spremna za uspjeh, kako danas, tako i u budućnosti.

DALL·E 2023-11-24 15.02.00 - A photorealistic image of a diverse group of business consultants in a boardroom. The group includes a mix of ages, genders, and ethnicities, all dres (1) (1)

 

Da, AI značajno poboljšava vaše razumijevanje i ciljanje klijenata. Analizom velikih skupova podataka AI može prepoznati obrasce i trendove u ponašanju klijenata, što omogućuje tvrtkama da prilagode svoje marketinške strategije, personaliziraju iskustva klijenata i predvide buduća kupovna ponašanja.

AI se može integrirati u marketinške strategije stvaranjem personaliziranog sadržaja, segmentacijom klijenata, prediktivnom analitikom ponašanja klijenata, chatbotom za korisničku službu i automatiziranim marketinškim kampanjama putem poruka e-pošte. Poboljšava sposobnost donošenja informiranih odluka na temelju podataka te povećava angažman klijenata.

AI utječe na donošenje poslovnih odluka jer omogućuje uvide utemeljene na podacima, prediktivnu analitiku te sposobnost automatiziranog donošenja odluka. Na taj se način mogu donositi informiranije, učinkovitije i točnije odluke, osobito u područjima kao što su marketing, predviđanje prodaje i upravljanje opskrbnim lancem.

Uz suradnju s konzultantom tvrtke WSI možete biti sigurni da će vaša tvrtka uvijek biti na čelu promjenjivog svijeta umjetne inteligencije i digitalnog marketinga.

Male tvrtke mogu iskoristiti prednosti umjetne inteligencije koristeći AI usluge i alate u oblaku, koje ne zahtijevaju značajno inicijalno ulaganje. Mogu se usredotočiti na područja poput korisničke službe (uz chatbot), personaliziranog marketinga i učinkovite analize podataka za poslovne uvide.

Konzultant tvrtke WSI surađivat će s vama kako bi osigurao da, u skladu s vašim marketinškim proračunom, iskoristite prednosti marketinških alata utemeljenih na umjetnoj inteligenciji i tako pridonesete uspjehu svoje tvrtke.

Konzultant za AI tvrtke WSI donosi specijalizirane vještine i iskustvo, zbog čega može bolje prepoznati kako primjenjivati AI na način koji najviše odgovara specifičnim potrebama vaše tvrtke. Može pružiti uvid u najnovije trendove i tehnologije na području umjetne inteligencije, pomoći u njezinoj integraciji u vaše postojeće sustave te može pomoći u razvoju strateškog pristupa usvajanju umjetne inteligencije u skladu s vašim poslovnim ciljevima. Takvo stručno znanje značajno smanjuje rizik i vrijeme povezano s implementacijom AI rješenja.

Nadalje, može vam pomoći da izbjegnete česte zamke i osigurati da se AI rješenja i njihov opseg prilagode vašim budućim potrebama.

Razgovarajte sa stručnjakom tvrtke WSI već danas

Mnogi vlasnici tvrtki oklijevaju ulagati u AI zbog straha od visokih troškova ili zato što podcjenjuju ulogu umjetne inteligencije u svojoj industriji. Međutim, WSI odgovara na te nedoumice na način da nudi pristupačne pakete i transparentne, opipljive rezultate.

Uz WSI ne trošite novac, već ulažete u digitalnu budućnost svoje tvrtke.

Ako želite saznati više o tome kako surađivati s nekim od konzultanata za AI tvrtke WSI, ispunite naš obrazac da biste razgovarali s jednim od naših stručnjaka.

Radujemo se razgovoru s vama!

 

AI in Action image - optimized

 

Zatvoriti WSI Close Icon

Dolazite iz: United States?

Možda ćete htjeti posjetiti

www.wsiworld.com

Isto tako sadrži odlične informacije o WSI-ju i našoj globalnoj mreži savjetnika za digitalni marketing, ali i detaljnije informacije o našem radu u vašem području.

WSI in the World